ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

Πληροφορίες

Επικρατέστερη χώρα καταγωγής των ακτινιδίων είναι η Κίνα. Ήρθαν στην Ευρώπη κατά τον 19ο αιώνα και η εντατική καλλιέργειά τους είναι σχετικά πρόσφατη.

Τα ακτινίδια, κατεξοχήν χειμερινά φρούτα , με ζουμερή,γλυκόξινη γεύση, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση και αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για την διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που διαθέτουν οι περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας παράγονται ακτινίδια εξαιρετικής ποιότητας. Αν και φρούτα που διατηρούν την φρεσκάδα τους , τα αποθηκεύουμε σε ιδανικές συνθήκες για να διατηρήσουμε την ποιότητά τους.

Ισάριθμα κατανεμημένος είναι ο όγκος που διαθέτουμε σε ελληνική αγορά και εξαγωγές , με κύριες χώρες εξαγωγής την Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ισπανία, Ιταλία , Κύπρο, Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία.

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Κουπάκι1 Kg
Χαρτοκιβώτιο 3 κιλών3 Kg50x30x7
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg60x40x7
Χαρτοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg40x30x20

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρΜαιΙονΙου
TSEXELIDIS
HAYWARD

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ