ΒΕΡΙΚΟΚΑ

Πληροφορίες

Τα βερίκοκα κατάγονται από την Κίνα όπου και η καλλιέργεια τους είναι γνωστή από το 2200 π.χ. και όπως εικάζεται μεταφερθήκαν στην Ελλάδα από τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες τα αποκαλούσαν «Χρυσά αυγά του ήλιου».

 

Τα αρωματικά αυτά φρούτα με την ιδιαίτερα γλυκιά τους γεύση είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα φρούτα του καλοκαιριού. Αποτελούν πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών , βιταμινών και φυτικών ινών , συστατικά που το καθιστούν ως έναν πολύτιμο σύμμαχο υγείας.

 

Διαθέτουμε μεγάλο όγκο βερίκοκων τον οποίο και προμηθευόμαστε από επιλεγμένα κτήματα των περιοχών της Χαλκιδικής, της Ημαθίας και της Πέλλας, περιοχές γνώστες για την ποιότητα και την ποικιλία βερίκοκων που διαθέτουν.

 

Τα βερίκοκα διατίθενται άμεσα από το κτήμα στο συσκευαστήριο και τελικά στον πελάτη. Μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά τους.

 

Ο κύριος όγκος βερίκοκων που διαθέτουμε κατευθύνεται στην Ελληνική αγορά , αλλά και σε εξαγωγές σε Ρωσία και Ουκρανία.

 

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Πλαστικό Κουπάκι0.5 Kg
Ξυλοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg50x30x18
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΜαιΙουνΙουλΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρ
AURORA
TIRYNTHOS
PINK COT
TOM COT
ORANGE RED
BEBEKOU
DIAMANTOPOULOU
FARBALY

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ