ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ

Πληροφορίες

Πιθανολογείται ότι κατάγονται από την Κερασούντα,μια μικρή πόλη της Μικράς Ασίας απ’ όπου και πήραν τ’ όνομα τους. Τα κεράσια έχουν ιδιαίτερη θέση στις γιορτές και στις παραδόσεις της Ιαπωνίας, με τους Σαμουράι να στολίζουν την λαβή των σπαθιών τους με κεράσια, σύμβολο της πολεμικής κλίσης και της μοίρας των ανδρών.

 

Ευδοκιμούν και παράγουν καρπούς εξαιρετικής ποιότητας σε ορεινές περιοχές, περιοχές δηλαδή με δροσερό και ψυχρό κλίμα.

 

Τα κεράσια είναι τα αγαπημένα φρούτα της άνοιξης , με την γλυκιά υπέροχη γεύση τους . Πλούσια σε βιταμίνες , φυτοστερόλες, μεταλλικά άλατα και αντιοξειδωτικά βοηθούν και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού.

 

Το υποκατάστημά μας βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή της Εδέσσης όπου και προμηθεύεται τον κύριο όγκο των κερασιών που διαθέτει . Είναι γνωστό ότι λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών υψομέτρου και κλίματος τα κεράσια Εδέσσης είναι άριστης ποιότητας.

 

Τα κεράσια διατίθενται άμεσα από το κτήμα στο συσκευαστήριο και τελικά στον πελάτη. Μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα τους .Διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα υδροψύξης για να προμηθεύουμε στους πελάτες μας κεράσια τα όποια διατηρούν την ποιότητα και την φρεσκάδα τους .

 

Μεγάλος όγκος των κερασιών μας διοχετεύεται στην ελληνική αγορά καθώς και σε εξαγωγές σε Ρωσία και Ιταλία.

 

 

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Πλαστικό Κουπάκι0.5 Kg
Ξυλοκιβώτιο 4 κιλών4 Kg46x27x9
Ξυλοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg50x30x18
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΜαιΙουνΙουλΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρ
BLACK BEAUTY
BLACK GOLD
BLACK AMBER
BLACK DIAMOND
FRIAR
PRESIDENT
STANLEY
AUTUMN GIANT
ANGELINO

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ