Εταιρία

Η οικογένεια Δρίτσα ασχολείται αρκετές δεκαετίες με την παραγωγή, την εμπορία και την τυποποίηση φρέσκων φρούτων.

 

Ανήκει στον χώρο από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση που εδράζεται στην Αττική .Ήδη από την έναρξή της κατείχε σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους συνολικής χωρητικότητας 500 τόνων εξυπηρετώντας σημεία λιανικής πώλησης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

 

Η ποιότητα των προϊόντων της καθώς και η συνέπειά της, συνέβαλλαν στην υλοποίηση της πρώτης συμφωνίας με γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ το 1993. Σήμερα το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει συνεργασίες με όλες τις γνώστες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ της χώρας.

 

Η αυξημένη ζήτηση καθώς και η διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας, την οδηγούν το 2006 στην απόκτηση και δημιουργία σύγχρονων ψυκτικών χώρων χωρητικότητας 500 τόνων καθώς και μηχανημάτων διαλογής και τυποποίησης στο Νέο Μυλότοπο Πέλλας.

 

Με την απόκτηση εγκαταστάσεων που διαθέτουν ψυκτικούς χώρους 2000 τόνων και με την προσθήκη αποδοτικότερων μηχανημάτων διαλογής και τυποποίησης, η εταιρεία διαθέτει πλέον ψυκτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας άνω των 3000 τόνων και ενέχει στην εμβέλειά της συσκευαστήρια στην περιοχή της Πέλλας και της Ημαθίας.

 

Από οικογενειακή επιχείρηση η  Χ.Α. Δρίτσα ΙΚΕ δημιούργησε με την σύστασή της ένα νέο επιχειρηματικό κορμό στον οποίο ηγούνται μέλη με κατάρτιση οικονομική, νομική καθώς και με γνώση στο τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Αυτοσκοπός της εταιρείας είναι η ποιότητα και ο διαρκής έλεγχος διασφάλισης των προϊόντων.

Σήμερα η Χ.Α. απασχολεί σε μόνιμη βάση προσωπικό 35 ατόμων ενώ εποχιακά φτάνει τα 70. Με δική της ομάδα παραγωγών και με γνώμονα τη συνέπεια διατηρεί την ίδια προσήλωση προσπαθώντας καθημερινά να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά,ασφαλή και φρέσκα προϊόντα.

Σε μία προσπάθεια διαρκούς εξέλιξης δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονται εσωτερικές διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ