ΚΕΡΑΣΙΑ

Πληροφορίες

Πιθανολογείται ότι κατάγονται από την Κερασούντα , μια μικρή πόλη της Μικρά Ασίας από όπου και πήραν το όνομά τους . Τα κεράσιαέχουνιδιαίτερηθέση στις γιορτές και στις παραδόσειςτης Ιαπωνίας , με τους Σαμουράι να στολίζουν την λαβή των σπαθιών τους με κεράσια, σύμβολο της πολεμικής κλίσης και της μοίρας των ανδρών.

 

Ευδοκιμούν και παράγουνκαρπούςεξαιρετικήςποιότητας σε ορεινέςπεριοχές, περιοχές με δροσερό και ψυχρό κλήμα.

 

Τα κεράσια είναι τα αγαπημένα φρούτα της άνοιξης , με την γλυκιά υπέροχη γεύση τους . Πλούσια σε βιταμίνες , φυτοστερόλες, μεταλλικά άλατα και αντιοξειδωτικά βοηθούν και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού.

 

Το υποκατάστημά μας βρίσκεταιμόλιςλίγαχιλιόμετρα από την περιοχή της Εδέσσηςόπου και προμηθεύεται τον κύριοόγκο των κερασιών που διαθέτει . Είναι γνωστό ότι λόγο των ιδιαίτερωνσυνθηκώνυψομέτρου και κλίματος τα κεράσιαΕδέσσης είναι άριστηςποιότητας.

 

Τα κεράσια διατίθενται άμεσα από το κτήμα στο συσκευαστήριο και τελικά στον πελάτη. Μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα τους .Διαθέτουμεσύγχρονοσύστημαυδρόψυξηςγια να προμηθεύουμε στους πελάτες μας κεράσια τα όποιαδιατηρούν την ποιότητα και την φρεσκάδα τους . Μεγάλος όγκος των κερασιών μας διοχετεύεται στην ελληνική αγορά καθώς και σε εξαγωγές σε Ρωσία και Ιταλία.

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Τσάντα0.5 Kg
Πλαστικό Κουπάκι1 Kg
Χαρτοκιβώτιο 1 κιλού1 Kg30x20x11
Ξυλοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x11
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΜαιΙουνΙουλΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρ
BURLAT
SWEET EARLY
GIANT RED
FERROVIA
KORDIA
REGINA
LAPINS
VERONA
SKEENA
GERMERSDORFER
VOGUE
ANDRIANA
GIORGIA
SAMBA
VAN
HARDY GIAND

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ