ΜΗΛΑ

Πληροφορίες

Τα κόκκινα μήλα καθώς και τα πράσινα, είναι γνωστά στον άνθρωπο από τους προϊστορικούς χρόνους .Υπάρχουν αναφορές από αρχαιοτάτων χρόνων για την καλλιέργεια τους σε Ευρώπη και Ασία. Μετέπειτα μεταφέρθηκαν και στην Αμερική λίγο μετά την ανακάλυψή της.

 

Τα μήλα είναι από τα πιο διαδεδομένα φρούτα παγκοσμίως , είναι πλούσια σε βιταμίνες , θρεπτικές ουσίες , φυτικές ίνες και μεταλλικά στοιχεία. Όπως όλα τα φρούτα έτσι και τα κόκκινα μήλα είναι απαραίτητο συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής καθώς βοηθούν στον καλό μεταβολισμό και την πέψη.

 

Η κύρια ποσότητα κόκκινων μήλων που διαθέτουμε προέρχεται από επιλεγμένα κτήματα της περιοχή του Βερμίου, καθώς και της περιοχή του Βόλου.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε όλες τις γνωστές ποικιλίες κόκκινων μήλων, τα οποία διατηρούμε σε ιδανικές συνθήκες για να παρέχουμε στους πελάτες μας φρέσκα μήλα όλο το χρόνο

 

Ο κύριος όγκος των μήλων μας απορροφάτε από την Ελληνική αγορά, αλλά και ένα μεγάλο μέρος τους εξάγεται σε Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ισπανία, Αίγυπτο, Ιορδανία και Βουλγαρία.

 

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Δίχτυ1 Kg
Δισκάκι1 Kg
Τσάντα2 Kg
Ξυλοκιβώτιο 4 κιλών4 Kg46x27x9
Ξυλοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg50x30x9
Ξυλοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg50x30x18
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13
Χαρτοκιβώτιο 7 κιλών7 Kg60x40x9
Χαρτοκιβώτιο 15 κιλών15 Kg50x30x37

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρΜαιΙουνΙουλ
STARKING
RED CHIEF
SKARLET ROYAL
GALA
FUJI
JONA
FIRIKI
GOLDEN
GRANNY SMITH

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ