ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ

Πληροφορίες

Τα νεκταρίνια είναι φρούτα τα όποια εμφανίστηκαν εδώ και αρκετούς αιώνες με διάφορες ονομασίες. Η γεύση τους η οποία χαρακτηρίζεται γλυκιά σαν νέκταρ τους δίνει και την ονομασία που επικράτησε.

 

Τα νεκταρίνια είναι καλοκαιρινά φρούτα με πλούσια γεύση , ιδιαίτερο χρώμα και άρωμα .Κοντινός συγγενής των ροδάκινων , διαθέτουν σκληρή και λεία επιφάνεια χωρίς χνούδι . Είναι φρούτα πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση.

 

Το υποκατάστημά μας βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής καλοκαιρινών φρούτων, για την αμεσότερη και ποιοτικότερη προμήθεια τους στους πελάτες μας. Η κύρια ποσότητα νεκταρινιών που διαθέτουμε προέρχεται από επιλεγμένα κτήματα στις περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας ,περιοχές γνώστες για την παράγωγη των ποιοτικότερων καλοκαιρινών φρούτων συμπεριλαμβανομένων και των νεκταρινιών.

 

Τα νεκταρίνια διατίθενται άμεσα από το κτήμα στο συσκευαστήριο και τελικά στον πελάτη, μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά τους.

 

Μέρος της ποσότητας διατίθεται προς εξαγωγή σε Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, ενώ ο κύριος όγκος διοχετεύεται στην Ελληνική αγορά.

 

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Ξυλοκιβώτιο 4 κιλών4 Kg46x27x9
Ξυλοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg50x30x9
Ξυλοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg50x30x18
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13
Χαρτοκιβώτιο 7 κιλών7 Kg60x40x9
Χαρτοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg60x40x14

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΜαιΙουνΙουλΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρ
BIG BANG
ALI TOP
EARLY BOMBA
MAY RED
ANDRIANA
RED JUNE
MAY GRAND
KRIMSON GOLD
BIG TOP
SPRING RED
VENUS
ORION
MORSIANI

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ