ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΛΕΥΚΑ

Πληροφορίες

Η καταγωγή των λευκών ροδάκινων που είναι μια υποκατηγορία ροδάκινων είναι από την Κίνα. Έπειτα μεταφέρθηκαν σε Ευρωπαϊκές χώρες και μετέπειτα στην Αμερική .Τα λευκά ροδάκινα έχουν τον χαρακτηρισμό λευκά από το λευκό χρώμα της σάρκας τους.

 

Τα λευκά ροδάκινα είναι καλοκαιρινά, δροσερά, ζουμερά και γεμάτα άρωμα φρούτα. Υπάρχουν αρκετά είδη λευκών ροδάκινων που έχουν διαφορές σε σχήμα και γεύση. Έτσι έχουμε τα λευκόσαρκα ροδάκινα με τη λευκή σκληρή σάρκα και τα πλατύκαρπα λευκόσαρκα με το χαρακτηριστικό πλακέ σχήμα και την λευκή σάρκα.

 

Το υποκατάστημά μας βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής καλοκαιρινών φρούτων, για την αμεσότερη και ποιοτικότερη προμήθεια τους στους πελάτες μας . Η κύρια ποσότητα λευκών ροδάκινων που διαθέτουμε είναι από επιλεγμένα κτήματα στις περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας , περιοχές γνώστες για την παράγωγη των ποιοτικότερων καλοκαιρινών φρούτων συμπεριλαμβανομένων και των ροδάκινων .

 

Τα λευκά ροδάκινα διατίθενται άμεσα από το κτήμα στο συσκευαστήριο και τελικά στον πελάτη. Μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα τους.

 

Η ελληνική αγορά απορροφά όλη την ποσότητα λευκών ροδάκινων που διαθέτουμε.

 

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Ξυλοκιβώτιο 4 κιλών4 Kg46x27x9
Ξυλοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg50x30x9
Ξυλοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg50x30x18
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13
Χαρτοκιβώτιο 7 κιλών7 Kg60x40x9
Χαρτοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg60x40x14

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΜαιΙουνΙουλΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρ
OCTAVIA
GLADUS
MARIA BIANCA
LEMONATA
HONEY

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ