ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Πληροφορίες

Η καταγωγή των ροδάκινων είναι από την Κίνα. Έπειτα μεταφέρθηκαν σε Ευρωπαϊκές χώρες και μετέπειτα στην Αμερική . Έχουν αναπτυχτεί πολλοί μύθοι κατά την αρχαιότητα σχετικά με τα ροδάκινα. Για τους Κινέζους συμβολίζουν την γονιμότητα , την αιώνια ζωή , την υγεία και την αθανασία , ενώ κατά τους Ρωμαίους ήταν το φρούτο της Αφροδίτης και σχετίστηκε με την ειλικρίνεια και την αλήθεια.

 

Τα ροδάκινα είναι καλοκαιρινά, δροσερά, ζουμερά και γεμάτα άρωμα φρούτα. Υπάρχουν αρκετά είδη ροδάκινων που έχουν διαφορές σε σχήμα , χρώμα και γεύση.

 

Το υποκατάστημά μας βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής καλοκαιρινών φρούτων, για την αμεσότερη και ποιοτικότερη προμήθεια τους στους πελάτες μας . Η κύρια ποσότητα ροδάκινων που διαθέτουμε είναι από επιλεγμένα κτήματα στις περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας , περιοχές γνώστες για την παράγωγη των ποιοτικότερων καλοκαιρινών φρούτων συμπεριλαμβανομένων και των ροδάκινων.

 

Τα ροδάκινα διατίθενται άμεσα από το κτήμα στο συσκευαστήριο και τελικά στον πελάτη. Μεταφέρονται σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για να διασφαλιστεί η αρίστη ποιότητα τους.

 

Η ελληνική αγορά απορροφά μέρος της ποσότητας , ενώ σημαντική ποσότητα διατίθεται προς εξαγωγή σε Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Βουλγαρία.

 

Συσκευασία - Τυποποίηση
ΠεριγραφήΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Ξυλοκιβώτιο 4 κιλών4 Kg46x27x9
Ξυλοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg50x30x9
Ξυλοκιβώτιο 10 κιλών10 Kg50x30x18
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών5 Kg40x30x13
Χαρτοκιβώτιο 7 κιλών7 Kg60x40x9

*Αυτές είναι οι συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε συσκευασία θέλει ο πελάτης.

Περίοδος Διάθεσης
ΠοικιλίαΜαιΙουνΙουλΑυγΣεπΟκτΝοεΔεκΙανΦεβΜαρΑπρ
MAY CREST
EARLY MAY
FRANSUAN
EARLY CREST
RICH MAY
SPRING BELLE
JUNE GOLD
ROYAL GOLD
ROYAL JIM
ROYAL GLORY
RED HAVEN
SUN CREST
RICH LADY
ELEGANT LADY
HALE
FAYETTE
RED SKIN
SYMPHONIA
ROMBI TWO

**Αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς οι πιστοποιημένοι παραγωγοί και συνεργάτες της εταιρείας καλλιεργούν και διαθέτουν νεότερες καλλιέργειες και προϊόντα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ